Sven Davis

Sven Davis Live (Solo) in Atlantic Krommenie op 24 maart 2017

Op vrijdag 24 maart geeft zanger Sven Davis een optreden in Atlantic. Met een gevarieerd Engels- en Nederlandstalig repertoire en songs als Stayin’ Alive, Uptown Funk, 24K Magic, Relight My Fire, Sexy Als Ik Dans en veel meer hits van zowel nu als vroeger, zal hij de tent weer op zijn kop zetten!

Sven is onder meer bekend van het RTL4 televisieprogramma Holland’s Got Talent, waar hij in 2013 drie volmondige ja’s kreeg van de jury bestaande uit Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty met zijn vertolking van het nummer ‘All By Myself’. Sindsdien treedt hij veel op in theaters en op festivals in binnen- en buitenland waaronder ook de afgelopen editie van Babbels Live in ons eigen Krommenie en niet te vergeten de aankomende editie in juni dit jaar op de zaterdag!

De toegang is geheel gratis en het belooft een top avondje uit te worden. Tijdens het optreden wordt er gefilmd en gefotografeerd om promotiemateriaal te maken.

Vanaf ongeveer 20:00 uur zal Sven beginnen met wat rustiger repertoire van onder andere Michael Bublé en vanaf ongeveer 22:00 uur zal de dansvloer open gaan en brandt het feest los tot in de late uurtjes!

LIKE, SHARE EN NODIG VRIENDEN UIT!!

Geluid door Addicted To Sound


© 2017 - Duijff Media. All Rights Reserved by Sven Davis 2017.